Bezpłatne testy usługi Głosem SMS w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Bezpłatne testy usługi Głosem SMS w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #153431 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dzisiaj do 5 lutego Orange zaprasza na bezpłatne testy nowej usługi Orange – Głosem SMS. Oferty skierowana jest do klientów, ktorzy nie chcą pisać SMS-a na klawiaturze telefonu. Teraz mogą oni zadzwonić i nagrać wiadomość, a potem z pomocą techniki głos operator przerobi na SMS-a i w takiej formie wiadomość trafi do adresata.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187804 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Całkiem fajna usługa dla mnie, który nie lubi pisac SMSów. Ciekawe tylko ile będzie kosztować po fazie testów.

• #187805 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ciekawe.lepszy jest sms głosowy niż ta usługa..juz widzę cennik :za 1min połączenia 1,22 pln(tyle co sms głosowy do sieci stacjo kom).usługa będzie niszowa chyba ze cena wysłanie takiej wiadomości będzie w cenie smsa do wszystkich sieci 😉

• #187806 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

U mnie to cos nie chce sie uruchomic.

• #187807 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To dzisiaj jest 5 luty? A ja myślałem że 13 stycznia…

• #187808 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nie rozumiem pytania – jest napisane od dzisiaj do 5 lutego – nigdzie w tekście nie ma informacji, że dziś jest 5 luty. Andrzej

• #187809 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

set: no właśnie, dla kogoś komu się nie chce pisać esek po 150 znaków, to chyba sporoe ułatwienie. No zobaczymy, jak pójdą te testy.

• #187810 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wg mnie są ważniejsze rzeczy w tej sieci niż takie coś. Już można wywnioskować że będzie to znacznie droższe i więcej z tym będzie zabawy niż normalnie pisząc tego smsa, a i mało osób z tego korzystać będzie.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #187807 w Bezpłatne testy usługi Głosem SMS w Orange
Twoje informacje:

Anuluj