Bezpłatne rozmowy i SMS-y ze wszystkimi w Heyah

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Bezpłatne rozmowy i SMS-y ze wszystkimi w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
  • Autor
    Wpisy
    • #152931 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Każdy użytkownik korzystający z taryfy Nowa Heyah może rozmawiać ze wszystkimi w Heyah za darmo. Aby skorzystać z nowej oferty należy wysłać darmowy kod aktywacyjny *100*22# i doładować konto kwotą 30 złotych lub wyższą.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191394 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A podobno miało nie być walki na noże… a tu propozycja dokładnie taka sama jak w przypadku Play tyle że różni się SMS-owo ( tu 1000 na wszystkie a tam nielimitowane ale tylko na Heyah).. No to czekamy na ruch WIELKIEJ TRÓJCY…

• #191395 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dziękujemy Ci PLAY 🙂

Wszyscy na tym korzytamy że dzięki temu operatorowi W3 obniża stawki za połaczenia – WOJNA o klienta trwa 🙂

• #191397 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heyah pokazała pazur, szybką odpwoiedzią. Zauważcie, że w Heyah niższe doładowania niż 30 pln dają rozmowy za free z wybranym numerem, a w Play już nie

• #191400 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kolejny operator kserokopiarka 🙁

Zero inwencji wlasnej nic tylko zzynac z innych.

• #191402 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ not fair- tak? a darmowe rozmowy z wybranym numerem do każdego doładowania? a darmowe smsy w sieci zawsze? a najtańsze połączenia międzynarodowe? a najtańszy net bez pakeitów? to wszytsko ma Heyah, a inni nie, zatem bez przesady. a kopiowanie takiej oferty to żaden wstyd

• #191404 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brawo! P4 już się liczy na rynku skoro są tak dobre odpowiedzi konkurencji. Dmuchają na zimne, a klienci korzystają. Pochrzani to 2xHeyah pewnie o to także chodzi.

• #191405 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobra doba a co z doładowaniami???Kiedy skończą sie problemy???Umowa Ery z Ruchem podobno kończy się 4 marca, a w tej chwili już nie można kupić doładowań w Kolporterze…lipa i tyle

• #191406 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nino – heh, doładowanie w kiosku ważniejsze niż taka promocja? doładuj przez net, i ciesz się darmowymi rozmowami i smsami w sieci, a nie marudzisz:)

• #191407 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

play najlepszy free sms do all i w sieci free rozmowy super

• #191409 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To było do przewidzenia że prędzej czy później w końcu wprowadzą rozmowy po sieci za free. Smsy już wprowadzili. Kurcze ta heyah to naprawdę stała się rewelacyjną ofertą. Teraz jest właściwie do wszystkiego.

• #191410 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

A ja bym chciał ryczałt 40-50 zł abo i full opcja 🙂

• #191411 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

seba: w play mam 1000, dla mnie w zupelnosci wystarcza (wykorzystuje max 200) :):):)

• #191412 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mogli by to też zrobić do ery to by było super

• #191413 Odpowiedz
      Boca
      Członek

A myślałam , że lepiej być nie może. Heyah nie odpuszcza konkurencji nawet na krok, nie dość, że jest darmowy numer to jeszcze darmowe rozmowy po doładowaniu za 30zł;)

• #191414 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heyah ma jeszcze jedna zalete. Mozliwosc korzystania z GPRS po skonczonym okresie na polaczenia wychodzace. Przez to ich sim nadaje sie swietnie do sporadycznego neta.

• #191415 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W dawaniu darmowych smsów to Heyah była pierwsza kilka ładnych lat temu kiedy to dała 1mln esów za jednorazowe doładowanie 50zł!!! kto wie może to otworzyło drogę do tego co dzisiaj się dzieje a jeśli nie to przynajmniej przyspieszyło.

• #191416 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Trzeba przyznać, że Heyah jest obecnie liderem jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju bonusy. Albo wprowadza je pierwsza , albo natychmiast dogania konkurencję.

• #191417 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heyah od początku swojego istnienia była marką rewolucyjną. Świetne rozszerzenie oferty- darmowy numer do zasileń niższymi doładowaniami i darmowe w sieci za doładowanie min. 30zł… Darmowa taryfikacja do wybranych numerów w całej erze jest np. Numerkach za Grosze w TT. Na rozszerzenie darmowych wewnątrzsieciówek do całej Ery nie ma w heyah co liczyc.

• #191418 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Chociaż jak patrzę na ostanie bonusy, to stwierdzam, że już wszystkiego można się spodziewać. Dopiero co mówiliśmy, że w Heyah przydałby się darmowe rozmowy ze wszystkimi i już są;)

• #191419 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hej, @~~ Boca nie wiem czy faktycznie są liderem pod tym wzgledem. Anlizujac oferty w innych sieciach , to przyznam szczerze, ze ta promocja nie powala mnie na kolana, placisz za to 30 zl i mzoesz korzystac przez miesiac.??Moim zdaniem już bardziej oplaca się wziac abonament za 20 zl gdzie podwajaja minuty w abonamencie, wiec dostajesz 100 % tego co w standardzie do wszystkich operatorow ,a nie tylko wewnatrz sieci. Poza tym pozostaja Ci chyba jeszcze jakies pakiety, więc przynajmneij masz pewnosc ,ze bonus nie skonczy Ci się w przeciagu miesiaca. Nie wiem jak jest z innymi operatorami, ale Orange ma nadal info na stronie, więc przypuszczam,ze nie jest to oferta czasowa etc.

• #191420 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podwojenie minut w abonamencie na cały czas trwania umowy jest tylko w Erze, w Orange dostajesz coś ekstra tylko przez kilka pierwszych miesięcy. Poza tym prepaidy dają ci znacznie większą wolność- rozmawiasz tyle ile chcesz i kiedy chcesz, nie musisz za to płacić co miesiąc określonej kwoty, niezależnie od tego, czy kasę wykorzystasz czy nie. I w prepaidach TT i Heyah są częste podwójne doładowania, dające prawie 2X tyle, ile wynosiła kwota doładowania do wykorzystania na wszystkie usługi i bezterminowo.

Oferta Heyah jest niezła, jest w niej prawie wszystko: bo za darmo w sieci (rozmowy i smsy) i do tego tanio do UE, tani internet, tanio w kraju.

• #191421 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak to prawda co pisze bruno i ja się z tym zgadzam. No ale te podwojenie minut w Erze to tak dają chyba tylko oni. Bo Orange i nawet Play dają ale tylko przez kilka pierwszych miesięcy potem klient zostaje z samym abonamentem.

• #191422 Odpowiedz
      Boca
      Członek

@Iga: myślę, że są w czołówce. Ostatnio pojawiły się dwa podwójne doładowania pod rząd, później darmowy numer, a teraz darmowe rozmowy w Heyah. Może płacisz 30 zł jeśli chcesz z tego korzystać, ale kasa idzie na konto główne i wydajesz ją na dowolny cel,w tym rozmowy międzynarodowe i internet.

• #191423 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Oferta Heyah jest o tyle dobra, że jest strasznie zróżnicowana. Można ją tak naprawdę dopasować do każdego profilu osoby dzwoniącej. W dodatku co chwilę coś kombinują, zeby ją wzgobacić, a stawkami zagranicznymi mnie wprost zabili. Nie wiem czy jakiś inny prepaid aż tyle dłubie w ofercie co oni 🙂

• #230420 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ALE ODLOT 😮 😮

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
Odpowiedz na: Odpowiedź #191413 w Bezpłatne rozmowy i SMS-y ze wszystkimi w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj