alleStarter 22gr/min od GaduAIR

Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO alleStarter 22gr/min od GaduAIR

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #154537 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Do końca września trwa akcja promocyjna na portalu aukcyjnym Allegro telefonii komórkowej na kartę, oferowanej przez GG Network. W ramach, której GaduAIR przygotował 200 sztuk Zestawów Startowych o nominale 20 zł z promocyjną stawką 22 grosz/min.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #182044 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To startery jednorazowego użytku. Po wejściu tej sieci na rynek usiłowałem doladować konto smsem z tiktaka. Oczywiście nie udało się. Przez miesiąc po przyjęciu zgłoszenia reklamacyjnego brak oznak życia BOKu. Po miesiącu uznali zasadność z automatu. Ja traktuję ich startery jak jednorazówki.

• #182045 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie wiem czy ja dobrze rozumiem, czy jest to aukcja gdzie 200 osób wygra przez miesiąc możliwość dzwonienia za 22gr. To sorry ale mimo że stawka kusząca to wyrosłem z takich zabaw. Preferuje płacenie pomarańczy za ich mixa ale wiem że mam dodatkowo smsy i minuty na orange i stacjonarne przez cały okres umowy, a w ramach deklaracji paczkę minut do wszystkich.

• #182046 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pisalem do gg, aby sie dowiedzieć jak to jest z tymi alleStarterami i napisali mi że oferta jest dostepna tylko na allegro a 200 sztuk nie jest limitem i że bedzie dostepnych tyle sztuk ile potrzeba.

• #182047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zapominalem dodac ze za 22grosze mozna gadac do stycznia wlacznie to daje nam 4 miesiące i jeszcze jakies darmowe pakiety na internet 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #182045 w alleStarter 22gr/min od GaduAIR
Twoje informacje:

Anuluj