Aktualne cenniki telefonów w Play

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Aktualne cenniki telefonów w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #156421 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Z dniem 27 lutego br. w Play uaktualnił cenniki telefonów komórkowych. Do oferty dodano Cennik telefonów na życzenie w Ofercie RePlay dla Abonentów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169051 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

KUPA LINKI NIE DZIAŁAJĄ

• #169052 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Witam, które – sprawdzałem wszystkie działają. Pozdrawiam Andrzej

• #169053 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam mi nigdy nie dzialaly na tej stronie

Pewnie cos w ustawieniach nie teges chociaz na Play dzialają

• #169054 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jak nie działają?…..u mnie działają…pewnie macie jeszcze jakieś Mekintosze…trza mieć komputer a nie…..

• #169055 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem po co te cenniki jak i tak połowa tych telefonów będzie nie dostępna 😀

• #169056 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

robi !!!nie masz racji nie połowa 85% telefonów nie będzie dostępna. nie dość że lipa ceny to 100% wirtualne bo musisz podpisać umowę w punkcie w gdzie nie ma telefonów . rzygać się chce na tą reklamę. chciałbym się walnąć w pierś i napisać nie miałem racji

• #169057 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pierniczycie zdrowo i głupoty Gadacie.

Nie jest potrzebny tu Dobry Komputer, ani nic w tym rodzaju, ja działam na 20 letniej grafice i 400 MGH procu i mi wszystko działa, tutaj trzeba mieć dodatek zainstalowany w przeglądarce, takich jak: Adobe Reader i Adobe Flash Player ActiveX 10, A napewno otworzysz/cie wszystkie linki.

Otwarcie Linków Gwarantowane !

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #169056 w Aktualne cenniki telefonów w Play
Twoje informacje:

Anuluj