Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 60 minut do szystkich sieci za 25 zł w Orange POP
- Ten temat ma 17 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćja sprawdzałem na stronie i takowej informacji nie widziałem ale może i działa bo nie sprawdzałem
-
Anonimowy
GośćMoże nie byłeś zalogowany, w Populacji to chyba zablokować sie trzeba…
-
Anonimowy
Gośćprzed chwila doładowałem i dostałem ten bonus wazny jest przez 14 dni:)
-
Anonimowy
Gośćpoprawka nie trzeba byc zarejestrowanym na populacji.pl:)
-
Anonimowy
GośćJa jakoś nie widzę tej informacji na populacji ale ważne że działa ta promocja ale czemu znowu na 14 dni ale już bardziej realne jest to do przegadania te 60min niż te 1000 min no i ważne że odeszli od tego pomysłu jednodniowego jak było wcześniej w promocjach.
-
Anonimowy
Gośćsama promocja zła nie jest, 60 minut nie jest złe.. ale to normalne jeśli chodzi o populacje bo tam od zawsze były promocje na większość pakietów. Tylko nie wszyscy mają do niej dostęp i do tańszych pakietów.
-
Anonimowy
Gośćwytlumaczcie mi, bo nie widze tu promocji, wychodzi 42 grosze za minute, normalnie jest po 29 groszy, jedyna korzysc, ze jest troche taniej do play
-
Anonimowy
Gość***Adam,ale tu masz 25 złotych do wykorzystania,oraz dodatkowo 60 minut.Masz około 86 minut do wszystkich(poza Play) oraz dodatkowo 60 do wszystkich bez gwiazdek i chyba wykorzystywanych jako pierwsze
-
Anonimowy
Gośćpivko dzieki, na drugi raz przeczytam w calosci artykuł, a nie tylko zerkne okiem, zeby nie zadawac niepotrzebnych pytan.
-
Anonimowy
Gośćmoze gdyby bylo slowo "dodatkowe" 60 minut, to wtedy wystarczyloby "zerknac okiem" i byloby wszystko czytelne
-
Anonimowy
GośćNo problem 😉
-
Anonimowy
Gośćhmm czyżby nowość w Orange dali minuty do wszystkich ? szkoda że nie jest to oficjalne info od Orange tylko od czytelnika…
-
Anonimowy
GośćA wie ktoś może czy Orange ma zamiar wydłużyć promocję w POPie na 1000 minut za 6 zł ????? Oferta rewelka – parę dni temu kupiłem starter POP i wsadziłem do luźnego jednego telefonu i robi u mnie w domu jako telefon do stacjonarnych i Orange. Na codzień używam abonamentu na firmę w Orange, ale po tej cenie pakiet 1000 minut, mimo że nie zdąże całości wydzwonić, jest super.
-
Anonimowy
Gośćmam orange na karte jak moge wlaczyc te 1000min??
-
Anonimowy
Gośćpromocja dobra,ale nie wiem czy nie lepszy jest abonament, za 25zł (w nowej wersji jest 140 minut do wykorzystania)
-
Anonimowy
GośćPromocja jest do 28 lutego a dziś jest 12 marzec i dalej działa. Przed chwilą dostałem 60 minut do wszystkich sieci i 25 zł na konto główne bo za tyle doładowałem. Widać można dalej uruchamiać. Napisałem bo może komuś się przydać ta informacja.
-
Anonimowy
Gośćiomoqm qpx
-
-
AutorWpisy