500 SMS-ów do wszystkich za doładowanie w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 500 SMS-ów do wszystkich za doładowanie w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
  • Autor
    Wpisy
    • #151395 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dziś w Orange doistepna jest promocja, w której za doładowanie 25 zł otrzymujemy 500 SMS-ów wymiennych na MMS-y do wszystkich sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #234961 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

CZY DO PLAY TEZ

• #234963 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak sie okazuje Orange coraz częściej coś daje za doładowanie do wszystkich sieci. to zaczyna być interesujace

• #234964 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Do Play takze. Wszystko fajnie ale te 14 dni… troche malo.

• #234965 Odpowiedz
      mlody1912
      Członek

dobrze, ze cos takiego sie pojawilo, bo wczesniej sporo wiecej mozliwosci bylo chyba w abonamentach. w takim delfinie np. mozna przeciez i pakiet danych wziac i chyba smsow takze.

• #234970 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Całkiem przyzwoita promocja jak na Orangutana, plus za to, że ważna również w OFnK.
      A jak są wymienne Sms na MMS 1 do 1 ?

• #234971 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dobrze ,ze nie 7 dni

• #234973 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Promocja tak samo jak poprzednia z pozoru wydaje się bardzo dobra, ale ma swoje kruczki:) W 14 dni większość użytkowników wykorzysta jedynie połowę przyznanego limitu smsów, więc Orange wyjdzie na swoje.

• #234979 Odpowiedz
      mlody1912
      Członek

antos: przeciez jak ktos przez 14 dni wykorzysta polowe z calego pakietu, to nie bedzie go kupowal, bo po co?
      to tak jakby w abonamencie (czy to delfinie, panterze, pelikanie, czy w jakims orange free) bral wiekszy abonament, a wydzwanial/wysurofowywal mniejszy.
      juz nie robmy z ludzi takich ofiar.

• #234982 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy nadal możemy sobię doładować konto za 25zł? Czy wysyłając ten kod traci ważność…?

• #234991 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak wyślemy ten kod to dostaniemy i 25 zł i 500 smsów czy tylko 500 smsów?

• #235013 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czyli jak wyślemy pod ten nr. kod to mamy te sms i doładowanie 25 zł?

• #235015 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam.
      nie wiecie moze czy stwierdzenie „do wszytkich siec” kryje w sobie rowniez sieci zagraniczne takie jak np. O2? oraz czy dziala przez roaming. tzn. bedac za granica (korzystajac z karty w sieci orange) wysylajac sms’a (np. do orange lub innej polskiej sieci) pobierze z pakietu czy normalnie zaplace 0.54zl za sms’a.
      czekam na sensowne odpowiedzi
      pozdrawiam

• #235016 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a jak to wyglada z doladowaniem np 50 zł ? zawsz edoladowywuje za 50 zł i nie wiem czy dostane te 500 smsow ??

• #235043 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tes -> po jakim czasie. Tak to zawsze wszystko dawali tylko po swojej sieci… Teraz raptem wypuścili pakiet do wszystkich i dali z raz bonus za doładowanie do wszystkich ale też skromny bo raptem 10-20%, inne sieci lepiej wyglądają na tym tle.

• #235079 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na prawdę szkoda, że promocja jest ograniczona tylko doładowaniem 25 zł, a nie np. za 50 zl – 1000 sms przez miesiąc, bo to chybaby był hit orange. No i nie wiadomo do kiedy ta promocja potrwa, mogą ją wyłączyć w zasadzie w każdej chwili.

• #235089 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Dosyć dobra promocja, pewnie Orangowcy będą zadowoleni. Potrzeby smsowe zaspokajam pakietem 600 smsów w Tak-taku. Ten pakiet ma się pokazać jakoś na dłużej?

• #235098 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brakuje mi informacji do kiedy będzie ta promocja, czy jest stała czy za kilka miesięcy minie? 14 dni trwania, 2 razy w miesiącu teoretycznie można doładować konto, ale ja tyle nawet nie wydaję.

• #235121 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pytanie? CZY SMSy będą za darmo?? jakis oddzielny pakiet? a nie będzie mi brało kasy z tego 25-złotowego doładowania?

odpiszcie tu i na kom prosze ;p
      515446061 ;p jesteście z orange wiec kosztuje was to grosza ;p

• #235124 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

moze troche tego faktycznie brakowalo tego w prepaidzie. w orange w abonamentach, jak ktos chce smsowa, to bral pelikana i z glowy. albo takiego delfina do gadania i pakiet smsow.

• #235196 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

promocja wazna do 21.10 wiec kiepsko.. ;/

• #235202 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jaki jest kod na sprawdzenie ile zostalo sms z tej oferty bonus 500 ?? wie ktos ??

• #235210 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak do wszystkich sieci to do wszystkich, play też.

• #235310 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja doladowaalam karte za 25zl przyszedl sms ze dostalam 500smosow wymiennych na 500mmsow ale jak wysylam smsy to bierze mi z tych wykupionych przezemnie o co chodzi jak sprawdzic te promocyjne??

• #235311 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam pytanie, czy jak doladuje konto tym kodem to waznosc konta przedluza sie o 30 dni? czy tylko te dwa tygodnie? bo to ze pakiet jest na 14 dni to juz wiem;)

• #235395 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@antos, to już osobista sprawa osób, korzystających z promocji. Operator daje możliwość skorzystania z pakietu, ale to jak kto go wykorzysta to już chyba kwestia na którą nie mamy wpływu. Myślę, że nie ma powodu do narzekania, tym bardziej, że w tym roku orange dał sporo możliwości: od zniżek na net, nowej trayfy one, usług typu Orange World, zwierzęce taryfy etc. Ważne , że coś się dzieje, a pakiet na tle konkurencji jest dość spory.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
Odpowiedz na: Odpowiedź #235124 w 500 SMS-ów do wszystkich za doładowanie w Orange
Twoje informacje:

Anuluj