5 razy więcej punktów Orange w Payback

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 5 razy więcej punktów Orange w Payback

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #152577 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 14 kwietnia do 20 kwietnia 2010 r. nabycie przez uczestników promocji produktów Orange i TP będzie premiowane pięciokrotnie większą liczbą punktów Payback. Promocja dotyczy m.in. za: doładowanie pre-paid, zawarcie nowej umowy na czas określony oraz zawarcie umowy na neostradę.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193423 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pozytywny ruch, pamiętam, że były jakieś zarzuty co do przelicznika punktów, fajnie, że robią coś w tym kierunku, żeby to poprawić.

• #193424 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Payback jest niewarty zachodu. Na allegro ostatnio liczyłme i za zakupy na kwotę 10 tyś. dostałbym kubek terminczny … wart może 20 zł, a w realu za zakupy za 150 zł dostaje dzięki payback … reklamówkę zrywkę … lol :). Szkoda czasu i zachodu.

• #193425 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to jest najgorszy program partnerski jaki widziałem

• #193426 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

plusem jest to, ze mozna zbierac punkty w wielu miejscach. podniesienie ilosci punktow jak najbardziej na plus. mam pytanie, czy przy zakupie orange free bez modemu, rowniez bedzie mozna otrzymac te kilka razy wiecej punktow?

• #193427 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

szczegóły będą podane od 14 kwietnia w regulaminie "5 x więcej punktów za zakup nowej aktywacji Orange abonament, Orange mix lub Orange Free" Andrzej

• #193428 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kan: wielkie dzięki!

• #193429 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

promocja będzie się tyczyła zawarcia nowych umów na czas określony i mam rozumieć

że do biznesu ( planów optymlanych) też to się tyczy?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #193429 w 5 razy więcej punktów Orange w Payback
Twoje informacje:

Anuluj