Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 5 razy więcej punktów Orange w Payback
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 14 kwietnia do 20 kwietnia 2010 r. nabycie przez uczestników promocji produktów Orange i TP będzie premiowane pięciokrotnie większą liczbą punktów Payback. Promocja dotyczy m.in. za: doładowanie pre-paid, zawarcie nowej umowy na czas określony oraz zawarcie umowy na neostradę.
-
Anonimowy
GośćPozytywny ruch, pamiętam, że były jakieś zarzuty co do przelicznika punktów, fajnie, że robią coś w tym kierunku, żeby to poprawić.
-
Anonimowy
GośćPayback jest niewarty zachodu. Na allegro ostatnio liczyłme i za zakupy na kwotę 10 tyś. dostałbym kubek terminczny … wart może 20 zł, a w realu za zakupy za 150 zł dostaje dzięki payback … reklamówkę zrywkę … lol :). Szkoda czasu i zachodu.
-
Anonimowy
Gośćto jest najgorszy program partnerski jaki widziałem
-
Anonimowy
Gośćplusem jest to, ze mozna zbierac punkty w wielu miejscach. podniesienie ilosci punktow jak najbardziej na plus. mam pytanie, czy przy zakupie orange free bez modemu, rowniez bedzie mozna otrzymac te kilka razy wiecej punktow?
-
Anonimowy
Gośćszczegóły będą podane od 14 kwietnia w regulaminie "5 x więcej punktów za zakup nowej aktywacji Orange abonament, Orange mix lub Orange Free" Andrzej
-
Anonimowy
GośćKan: wielkie dzięki!
-
Anonimowy
Gośćpromocja będzie się tyczyła zawarcia nowych umów na czas określony i mam rozumieć
że do biznesu ( planów optymlanych) też to się tyczy?
-
-
AutorWpisy