Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › 42 Mb/s w mobilnym internecie Orange
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
mlody1912.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćI tak opy będą rywalizować kto ma szybszy internet mobilny, a tak nawiasem to zwykły uzytkownik ma szczęście gdy ma dostęp do umts. Niestety te wszystkie rekordy to w dużych miastach
-
ferdar
UczestnikUMTS u mnie łapie bez problemu,ale już o 3G to mogę tylko pomarzyć,więc HSPA+Dual Carrier będzie mozna złapać za 10lat pewnie i to w najlepszym przypadku.
-
Anonimowy
GośćJak na razie to tylko Kraków, a nawet tam można mieć spore wątpliwości, czy to pójdzie tak jak powinno. Jeszcze nic nie wspomnieli o cenie, a ta przypuszczam, niska nie będzie.
-
Blom
UczestnikWłaśnie testuję Orange Free na kartę i powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony – PEŁNY ZASIĘG HSDPA ORANGE a mieszkam w małym mieście więc Orange należy się pochwała (A Blom nieczęsto chwali Orange)
Jedyny problem to te limity 2gb za 50zł w związku z czym trzeba się bawić w startery z … aukcji 🙂
Ogólnie jakość internetu OK i cudnie by było gdyby jeszcze weszły w życie te 42MB/s w mały miastach również. -
Anonimowy
GośćBlom: przeciez widac, ze ostatnio to orange z mobilnego netu produkt flagowy robi. Ostatnia oferta ze szczesliwymi godzina przeciez nie jest zla. Szczegolnie teraz jak mozna by z taka predkoscia sciagac.
-
Anonimowy
GośćJak dla mnie wielkie zapowiedzi Orange będą się nieco mijać z tym, co zaoferują abonentom. Nie wierzę, że ten net będzie tani i jeszcze dla pre-paidowców i za kilka złotych.
-
Anonimowy
Gośćale czemu mialyby sie mijac? akurat na mobiny net, to orange srodkow nie skapi, czy to na cdma, na szczesliwe godziny, czy na nowe predkosci. poczekamy – zobaczymy.
-
mlody1912
Członeklea: wiadomo, ze umts i nowsze technologie beda glownie w miastach. poza miastami jakims wyjsciem jest cdma w orange free. zawsze to jakas alternatywa i 1 Mbps.
-
-
AutorWpisy