3gr/min rozmowy w VoIP dla indywidualnych

Start Forum Operatorzy VOIP 3gr/min rozmowy w VoIP dla indywidualnych

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #154320 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Business Telecom Poland, wprowadził tanie połączenia VoIP w ramach usługi DwaGrosze. Oferta umożliwia klientowi indywidualnemu rozmowy z naliczaniem sekundowym, po tak niskiej stawce bez żadnych zobowiązań.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #183207 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To w końcu 2 grosze czy 3 grosze?

• #183208 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dwa grosze to w przypadku ceny netto, po w przypadku VAT wychodzi 3 grosze. Andrzej

• #183211 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie doczytałem się co dzieje się z kasą na koncie po przekroczeniu teminów – przepada czy nie przepada. Betamax pomimo pogorszenia oferty wg. mnie nadal lepszy. Ale po co używać voipa skoro wystarcza Play firmowy z tysiącami minut lub PF.

• #183212 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Aktywność konta na połączenia wychodzące – Po upływie tego czasu i braku kolejnego doładowania środki na koncie są blokowane (nie można wykonywać płatnych połączeń).

Aktywność konta na połączenia przychodzące – Po upływie tego czasu i braku kolejnego doładowania konto przestaje być aktywne i jest kasowane (nie będzie możliwości jego odzyskania).

Jest to jednak napisane.

• #183213 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Porównując innych naszych operatorów to stawka dla nas klientów wydaje sie bardzo niska, za 10zł brutto mam 333 minuty do gadania. We freeconecie czy ipfonie mam tylko 111 minut. A firma Call Center jak gada dużo to różnica jest dużo większa i większa kasa zostaje w kieszeni. Czuje że firmy szybko łykną temat

• #183214 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Porównując do voipdiscount.com oferta wypada bladziutko! 🙂

tam jest 300 minut tygodniowo przez 2 miesiące przy doładowaniu za 29zl

Dodatkowo otrzymujesz 5 Eur netto na rozmowy do sieci komórkowych z całego swiata (Polska – 7centów Euro/min)

• #183215 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po co się podniecać voipdiscound ?

Jezeli ktoś rozmawia wiecej niż 300 minut TYGODNOWO !

– bedzie zakładał po kilka kont ? bez sensu

kazdy z nas ma inne potrzeby, jeden rozmawia 299minut tygodnowo a ja rozmawiam 300 minut dziennie

gość powyżej napisał dobrze – firmy usługę zauważa

nie wiem dlaczego nikt nie zwraca uwagi na stawkę – dwa grosze netto z naliczaniem sekundowym

nie wydaje się Wam że jest atrakcyjna oferta ?

buziaczki dla wszystkich

Iwona

• #183216 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zauważyłem że poprawli serwer pocztowy bo wcześniej troche kulał, założyłem kilka kont za darmoche i jak na razie działa

rozmawiałem z ludkiem z serwisu, powiedział że od stycznia ma być aktywne przenoszenie numeracji od innych operatorów VoIP w tym freeconet’a

ja wystawiam pozytywa

• #183217 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wcześniej korzystałem z betamaxa ale jak sie dowiedziałem z forum to teraz nawijam tylko za dwa grosze i też jestem zadowolony

za 10zł mam 500 minut, darmowy numer, darmowe konto w utrzymaniu, jestem happy.

• #183218 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Korzystam jednocześnie a także naprzemiennie z kilku operatorów VoIP. Np. obecnie mam 2 telefony podpięte do bramki 1 z Tlenofonem (bo dają darmowy numer i w miarę tanie poł. na komórki-31gr/min z nal. sek. i 2gi telefon z podpiętym "Nonoh’em (bo dają 2 mce bezpłatnych poł. na stacjonarne za każde doładowanie) a potem zdzierają skórę bo pobierają ok. 6/36 gr. za każdą rozpoczętą minutę połącz. na stacjonarne/ komórki. Kto nie ma potrzeby gadania godzinami przez telefon powinien rozważyć usługi: "alekontakt" lub "dwa grosze". Oprócz ceny za min. połączenia bardzo ważne jest by naliczanie opłat było sekundowe.

• #183219 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla indywidualnych klientów wg mnie najlepszy pozostaje nadal Voipdiscount, natomiast Dwa Grosze teoretycznie bardzo dobry dla firm. Jednakże obserwuję, że w firmie przede wszystkim korzysta się z komórek, wniosek prosty górą będzie ten który da jednakową stawkę do wszystkich sieci np. 15gr/min

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #183214 w 3gr/min rozmowy w VoIP dla indywidualnych
Twoje informacje:

Anuluj