3,9 miliona użytkowników Cyfrowego Polsatu

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe 3,9 miliona użytkowników Cyfrowego Polsatu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #153489 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Cyfrowy Polsat, największa platforma satelitarna w Polsce, zamknęła 2009 r. z 3,2 milionami abonentów. W listopadzie zeszłego roku ogłoszono 3 miliony abonentów, co oznacza wzrost o 200 tys. w ciągu jednego miesiąca. Łączna liczba użytkowników dekoderów Cyfrowego Polsatu wyniosła 3,9 miliona.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187492 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ceny mają relatywnie dobre, ale telefoniczna obsługa klienta kłamie w żywe oczy!

Chciałem obniżyć abonament do Familijnego i przez 3 m-ce uświadamiano mi, że się nie da bez podpisania nowej umowy na czas określony. Nie dałem za wygraną, nie namówiono mnie na zawarcie nowej umowy i teraz mam co chciałem czyli pakiet familijny z umową na czas nieokreślony.

Pzdr., M.

• #187494 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zmiana numeracji to nie problem jeśli masz tuner z opcją tworzenia listy ulubionych programów. Samsungi są faktycznie fatalne pod tym względzie. Ja używam Echostar-a DSB 717 i nie narzekam.

A swoją drogą wziąłem teraz na rok Cyfrę + (za 9 zł/m-c) bo ich aktualna promocja jest niezła.

• #187495 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja wysłałem wpowiedzenie trzy miesiące przed no i co z tego jak oni nie uwzględnili tego wypowiedzenia i nadal każą mi płacić za pakiet familijny .Wszystkie rachunki płacilem w terminie wypowiedzeniei również złozyłem w terminie tak więc wywiązałem sie z umowy no ale jest problem nie wiadomo co robić . oczywiście telefony i wizyta u nich nie pomogła.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #187494 w 3,9 miliona użytkowników Cyfrowego Polsatu
Twoje informacje:

Anuluj