Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 36i6 wprowadza nową ofertę
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćObnizka do play na 50gr min w obecnej taryfie?moze zrownanie stawek na np36gr min nawet do play?na eliminacje mk?ciekawe
-
Anonimowy
GośćZa późno polkomtel juz wywaliłem starter 36i6 i zamieniłem na simplus i wynurzenia. Musze mieć darmowy numer do plusa.
-
Anonimowy
Gośćloo – co za durny komentarz – co za różnica dla Polkomtela czy korzystasz z 36,6 czy z Simplusa?!
-
Anonimowy
Gośćmogliby przedluzyc waznosc polaczen wychodzacych po doladowaniu np za 10 zł dac niekoniecznie rok ale chociaz miesiac. mam duzo znajomych ktorzy maja 36i6 ze wzgledu na darmowe smsy w plusie i zamiast doladowywac to co miecha kupuja nowy starter, nabijaja sobie 10 zł za reklamy, a ja potem mam problem sie dodzwonic jak mi numeru nie wysle :/
-
Anonimowy
GośćDla mnie mogli by wprowadzić jakieś bonusowe minuty jak w Orange, za regularne doładowania konta bonusowe minuty do wszystkich.
-
Anonimowy
GośćAni słychu ani widu tej nowej oferty
-
Anonimowy
Gośćdokładnie – konferencja miala być o 11tej a puki co jest po 13tej i cisza zarówno u Was jak i u konkurencji – czyżby 36i6 wycofali się z nowej oferty i nie będzie dziś konferencji żadnej??
No. Jak napisaliście A napiszcie też B (np że konferencję odwołali i nie będzie dzisiaj przedstawiona żadna nowa oferta 36i6…
No panowie z Telix.pl – piszcie jak jest naprawde. Czekamy na jaliekolwiek informacje już od ponad 2 godzin i nic…
-
Anonimowy
GośćNo właśnie czekamy na jakieś info, przecież konferencja jak odybła się o 11 to na pewno już została zakończona.
-
Anonimowy
GośćJak dla mnie mogliby wprowdzić jakis pakiet do wszystkich sieci ,np. tak jak w Heyah
-
weronik1614
CzłonekPOTRZEBUJĘ KODU do 36i6 na darmowe rozmowy z jedną osobą w plusie
wiadomości wysyłajcie na nr gg 4768991 lub na [email protected] .. z góry dziękuję 🙂
-
Anonimowy
Gośćhejka . potrzebuje kod na darmowe minuty do jednej osoby w plusie .. podkreslam ze Ja mam w 36i6 .
-
Anonimowy
Gośćhallo,potrzebuje kody na zmiane taryfy. ktos wie gdzie moge je znalesc? beznadziejna jest taryfa bisz mow dobowy.
-
-
AutorWpisy