36i6 wprowadza nową ofertę

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 36i6 wprowadza nową ofertę

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #155305 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polkomtel, operator sieci Plus, zapowiedział na 23 czerwca prezentację swojej nowej oferty dla użytkowników pre-paid usługi 36i6.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177329 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Obnizka do play na 50gr min w obecnej taryfie?moze zrownanie stawek na np36gr min nawet do play?na eliminacje mk?ciekawe

• #177331 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Za późno polkomtel juz wywaliłem starter 36i6 i zamieniłem na simplus i wynurzenia. Musze mieć darmowy numer do plusa.

• #177332 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

loo – co za durny komentarz – co za różnica dla Polkomtela czy korzystasz z 36,6 czy z Simplusa?!

• #177334 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mogliby przedluzyc waznosc polaczen wychodzacych po doladowaniu np za 10 zł dac niekoniecznie rok ale chociaz miesiac. mam duzo znajomych ktorzy maja 36i6 ze wzgledu na darmowe smsy w plusie i zamiast doladowywac to co miecha kupuja nowy starter, nabijaja sobie 10 zł za reklamy, a ja potem mam problem sie dodzwonic jak mi numeru nie wysle :/

• #177335 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla mnie mogli by wprowadzić jakieś bonusowe minuty jak w Orange, za regularne doładowania konta bonusowe minuty do wszystkich.

• #177336 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ani słychu ani widu tej nowej oferty

• #177337 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dokładnie – konferencja miala być o 11tej a puki co jest po 13tej i cisza zarówno u Was jak i u konkurencji – czyżby 36i6 wycofali się z nowej oferty i nie będzie dziś konferencji żadnej??

No. Jak napisaliście A napiszcie też B (np że konferencję odwołali i nie będzie dzisiaj przedstawiona żadna nowa oferta 36i6…

No panowie z Telix.pl – piszcie jak jest naprawde. Czekamy na jaliekolwiek informacje już od ponad 2 godzin i nic…

• #177338 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No właśnie czekamy na jakieś info, przecież konferencja jak odybła się o 11 to na pewno już została zakończona.

• #177339 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie mogliby wprowdzić jakis pakiet do wszystkich sieci ,np. tak jak w Heyah

• #237337 Odpowiedz
      weronik1614
      Członek

POTRZEBUJĘ KODU do 36i6 na darmowe rozmowy z jedną osobą w plusie

wiadomości wysyłajcie na nr gg 4768991 lub na [email protected] .. z góry dziękuję 🙂

• #238576 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hejka . potrzebuje kod na darmowe minuty do jednej osoby w plusie .. podkreslam ze Ja mam w 36i6 .

• #269071 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hallo,potrzebuje kody na zmiane taryfy. ktos wie gdzie moge je znalesc? beznadziejna jest taryfa bisz mow dobowy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #269071 w 36i6 wprowadza nową ofertę
Twoje informacje:

Anuluj