Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 30 nowych miast i miejscowości z Play Online
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
gregoo85
CzłonekA gdzie można znależć jakie to miasta???????
-
Anonimowy
Gośćciągle mało, do tego ograniczenia prędkości i zrywanie połączeń. jeszcze nie mają netu porównywalnego do W3
-
Anonimowy
GośćPodajcie te nowe miasta, albo chociaz link do nich. A net nie jest zly.
-
Anonimowy
GośćWitam! Nie jest prawdą, że zrywa połączenia.Korzystam z ich usług od lipca tego roku i nie spotkałem się z tym, żeby kiedykolwiek zerwało mi połączenie! Polecam, naprawdę!
-
Anonimowy
GośćOni sa chyba tam pijani w centrali tego Playa w Makowie Mazowieckim zasieg UMTS jest od blisko roku a oni podaja ze wlasnie wlaczyli………. Od niedawna to jest zasieg GSM 900 Playa chyba ze im sie to tam myli i podaja bzdury
-
Fawu
UczestnikNiestety zrywa, okolice Będzina, Dąbrowy G. i Sosnowca
-
Anonimowy
GośćDobrze, ze zaczęli coś robić z tym swoim zasięgiem. Choć nie wiem czy nie powinni się zastanowić nad inwestowanie w nowe technologie tak jak na przykład Orange.
-
Anonimowy
Gośća po pierwszym zdaniu miałem nadzieję, że play zaczął mówić prawdę o sobie, tzn. że to jest internet bezprzewodowy, ale jednak dalej idą w małe kłamstewka o swej rzekomej mobilność, czemu sama treść tej informacji zaprzecza
-
Anonimowy
Gośćja w Warszawie po testach zrezygnowałem, nie miałem zasięgu np. w kawiarnii w centrum, gdzie chciałem popracować, czy na żoliborzu u znajomego. jeśli tak to działa w stolicy, to podziękowałem
-
Anonimowy
Gośćmobilny to taki net gdzie po wyjsciu z 3g wchodzi sie w edge.play online nie spelnia tego kryterium..ponad 500 miejscowosci to malutko,ale dobrze ze jest rozwój:niech na mapce zasiegu dopisują datę aktualizacji bo czesto nic sie tam nie zmienia.czekam na pakiety pol w mix/prepaid.jak sie wszyscy rzucą na te pakiety to dopiero zobaczymy jak pol w maxymalnym obciążeniu chodzi ;-))
-
Anonimowy
Gośćad Gomar Od samego poczatku w Makowie Mazowieckim na UMTS dzialalo Play Online, jestem abonentem tej uslugi od grudnia 2008 i korzystam z tego wlasnie w Makowie Mazowieckim zatem Play podaje troche nie scisle informacje odnosnie faktycznego zasiegu Play Online.
-
Anonimowy
GośćMogliby jednak popracowac troche wiecej nad oferta dla ludzi, ktorzy w miastach nie mieszkaja. Moga wziac za przyklad orange, ktore zainwestowalo w cdma i na wsiach maja dobry zasieg. Niechby nawet podpisali z nimi umowe o dzierzawie nadajnikow. To by bylo cos.
-
-
AutorWpisy