30 minut w Zestwie Carrefour Mova z telefonem Samsung SGH-C450

Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO 30 minut w Zestwie Carrefour Mova z telefonem Samsung SGH-C450

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #156336 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W telefonii komórkowej Carrefour Mova dostępny jest Samsung SGH-C450 w zestawie z 30 minutami na rozmowy i SMSy do sieci Carrefour Mova i na numery stacjonarne.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169580 Odpowiedz
      mike278
      Członek

c-450, to ten uwalony, co to go samsung wycofywal z rynku?

• #169581 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pewnie kerfur odkupił te walnięte telefony od Samsunga i chce zrobić na nas kokosy, hehe.

• #169582 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

odkupił za 1zł oczywiście 🙂

• #169583 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie wiem po co robią taką ofertę, przecież nikt tego nie kupi.

• #169584 Odpowiedz
      Tigertygrys
      Uczestnik

a co 149zł za drogo?

• #169585 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W cenie 149zł chcą swojemu klientowi ugotować mózg.. taki żarcik, z powodu wycofania tych telefonów z rynku PL 😉

• #169586 Odpowiedz
      Tigertygrys
      Uczestnik

z tym że nie wszystkie były wycofane ale ich część-a co twój to jest bezpieczny? nie rozśmieszaj mnie -jeśli zrobiono by badania emisji SAR to pewnie połowa telefonów by z rynku zniknęła, a w przypadku tego samsunga pewnie ktoś podłożył świnie Samsungowi bo jakoś mi się nie chce wierzyć że sam dobrowolnie wykrył podwyższony poziom promieniowania. Tak naprawdę są niby normy ale te normy dopasowano do producentów-tak samo mają normy maszty GSM a jakoś skutki ich umiejscowienia widać po jakimś czasie.

• #169587 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Piszesz jak byś był technikiem w Radio Maryja…

• #169588 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam taki telefonik, na razie ie uzywm do rozmów, ze względu na blokadę. Ale funkcje są dobrane dość miło. Smarkacz zawiera wszystko, co dotychczas uważałem za istotne: telefon, aparacik foto (nienajlepszy, ale mam inne o tej rozdzielczości i się bardzo przydają). Radio działa cudownie. Niezwykle przejrzysta instrukcja obsługi. Kiedy odblokuję, sprawdzę zasięg. Plotki o przekroczeniach mocy sugerują, że będzie miał dobry zasięg. (Co to jest promieniowanie tego maleństwa w porównaniu np z kuchenką mikrofalową 700 W). Jeśli macie już jakieś doświadczenia , napiszcie. Czuję, że będzie mim faworytem (Dotychczas był nim Siemens Xlibri 3)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #169585 w 30 minut w Zestwie Carrefour Mova z telefonem Samsung SGH-C450
Twoje informacje:

Anuluj