2x TakTak -podwójne doładowanie (aktualizacja)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 2x TakTak -podwójne doładowanie (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
  • Autor
    Wpisy
    • #153480 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Promocja 2xTakTak pozwoli użytkownikom Tak Taka i abonentom Tak Tak Fon zgromadzić dodatkowe środki na rozmowy – nawet 150 złotówek od Tak Taka zasili konto osoby, która skorzysta z propozycji. Tak Tak rozdaje bonusowe doładowania od najbliższego piątku, tj. 8 stycznia 2010 r.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187531 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I znow to samo robienie skarbonki z telefonu.

• #187533 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To już przesadzasz. Wielu uzytkowników tylko czeka na taką informacje. to jakby nie mówić tańsze rozmowy o połowe.

• #187536 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wolalbym dostac konkretna ilosc minut lub smsów za doladowanie do wykorzystania

• #187537 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

~gh Każdy wolałby być piękny , młody i bogaty (-:

• #187538 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ gh – tylko, ze w innych sieciach te minuty czy smsy są na jakiś czas. można je łatwo stracić. Tu główne zalety to :brak terminu na wykorzystanie, nie przepadają po utraceniu ważnego konta na wychodzące i masz na każdą usługę, a nie tylko wybraną przez operatora

• #187539 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brawo Tak Tak, tylko na to czekałem.

Szkoda tylko że Era w tak bezmyślny sposób oddaje walkowerem Internet, na tym kożysta Play.

• #187540 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kurcza naprawdę nieźle, znowu podwójne. Ładnie można sobie nagromadzić środków a potem już tylko korzystać:):):) Podoba mi się to. Jednak słyną z tego. Bo tylko oni takie coś oferują.

• #187541 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Era dobrze by zrobiła gdyby coś z internetem zadziałała bo inaczej pożegnamy sie w tym roku,po 10 letniej współpracy.

• #187542 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mają szczęście ;P

ponieważ miałem wykorzystać pozostałe 30zł i pójść do Play 😉

A tak zyskają 175zł w jeden miesiąc 🙂

• #187543 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i ładnie. Jednak oni potrafią dać naprawdę hojnie nie ograniczając tego jednocześnie. Mam tutaj na myśli, terminu ważności tych środków jak i okres ważności tej oferty nie jest krótki bo trwa aż miesiąc, no i rzecz jasna środki na wydanie w dowolny sposób.

• #187544 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jestem w TT i za każdym razem korzystam z promocji podwójnego doładowania …. ale niestetety ze wzgledu na postęp technologiczny i telefony mogące wiecej potrzebuję internetu, tu go nie ma. Decyzję podjąłem i po wykorzystaniu środków przechodze do GaduAir gdzie koszt połaczenia jest niższy, biorąc nawet pod uwagę promocję TT a internet najtańszy. Na dzień dzisjejszy bardziej potrzebuję dostepu do internetu niż tanich rozmów. tzn dla mnie bez znaczenia czy rozmowa kosztuje 22gr czy 29gr za minutę.

• #187545 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zawsze można sobie zafundować ofertę Heyah gdzie za 100kB płacisz tylko 2grosze więc jest to oferta warta przyjrzenia się w dodatku w Heyah też są podwójne doładowania;)

• #187546 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

sluchajcie dostajecie drugie tyle czyli za nic np.150 zl, przeciez to rewelacja 🙂

• #187547 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja nie wiem czy nie wolę tej promocji z orange, w której gadasz i nabija ci sie minuty…

• #187548 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Super 😉 Jeden bonus po drugim, przecież dopiero co zakończyło się mega doładowanie, dopiero co otrzymaliśmy bonus z grudniowego podwójnego doładowania, a tu kolejna promocja 😉 150 zł bezterminowo na wszystkie usługi – na pewno wykorzystam.

• #187550 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chodzą słuchy że Simplus "coś dobrego" dla użytkowników planuje. I w ten sposób era kolejny raz proponuje 2xdoładowanie aby obronić się. Poczekam na ruch Simplusa i kontynuacje reklamy "Z arch. X".

• #187551 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W simplusie od dawna nic się nie zmieniło, promocje świąteczne to 100minut do sieci/100mb/100smsów, w TT 100 minut do sieci i stacjonarki i podwójne doładowanie. Mariusz, do dzisiaj dodają środki z poprzedniego podwojenia. Tak Tak nie musi się "bać" sim+. Podwójne to od lat najlepsza tego typu promocja: stawki na wszystkie usługi maleją dwukrotnie, do tego środki ważne bezterminowo i można je wykorzystać wedle uznania. Podwojenie jest od lat i do tej pory- nie ma godnego konkurenta.

• #187552 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mariusz Plus może i planuje, ale TT działa. Teraz (i nie tylko teraz) podwójne, wcześniej godziny za grosze i mega doładowanie… wolę "spontaniczne" podwójne co dwa miesiące niż długo przemyślaną i wymęczoną promocję raz na rok :]

• #187553 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ghostrider, megadoładowanie, dwa podwojenia i potrójne doładowanie- to wszystko bonusowe doładowania w Tak Taku z ostatnich czterech miesięcy: wychodzi, że co miesiąc Tak Tak coś rzuca. W simplusie były tylko małe bonusy minutowe smsowe lub mb za doładowanie 30zł w grudniu.

• #187554 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w Orange zresztą też z bonusami nie szaleją. Ogólnie pod kątem promocji to na Heyah i TT nie ma mocnych 🙂

• #187555 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W Orange w sierpniu było podwójne doładowanie tylko do sieci. Poza tym tylko ostatnie świąteczne bonusy minutowe i smsowe ważne maks 1 miesiąc. Od tego czasu w TT były darmowe weekendy i potrójne doładowanie do sieci i na transfer danych, i dwa podwójne doładowania do wykorzystania na wszystko i bez terminu ważności. Nie ma nawet co porównywać- TT zdecydowanie pod tym względem daje najczęściej i najwięcej.

• #187556 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

bruno no ale właśnie po to porównuję, bo promocje teoretycznie podobne, a w rzeczywistości widać kto daje więcej i częściej 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 22
Odpowiedz na: Odpowiedź #187539 w 2x TakTak -podwójne doładowanie (aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj