Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › 27 gr za minutę do wszystkich sieci w mBank mobile
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćokurde … ale cenami transmisji danych to chlopaki zaszaleli! :D:D 5 zł za 100MB, to wg. mnie chyba najlepsza oferta teraz na rynku jest do mobilnego netu. (Play nie wliczam do mobilnego z wiadomych powodow …). Najwiekszy atut tej oferty to to, ze KUPUJESZ WTEDY KIEDY CI POTRZEBA. Wychodzi 1 GB za 50 zł, ale zero jakiegokolwiek zobowiazania. Masz ochote wykorzystac 200 MB w miesiacu, to placisz za 200. Masz potrzebe 1 GB to placisz jak za 1 GB etc.
P.S.
Chociaz jak czytam regulamin uslugi to troche mnie niepokoi zapis o max 3 pakietach. Czy to oznacza, ze w ciagu miesiaca mozna miec max 300 MB?
-
Anonimowy
GośćW połaczeniu z kontem bankowym i dodatkowymi bonusami to obecnie najlepsza oferta pre-paid w Polsce. Chyba jednak będzie Play mial o czym myśleć. Nie mówiąc o w Rodzinie:)
-
Anonimowy
GośćNika, ja bym nie przesadzał …. To wszystko zależy od potrzeb. Nie wiem czy zauwarzyliście, że mBank owszem obniżył stawki, ale pogorszył też okresy ważności doładowań … Teraz ma podobne, jak u starych opów … poza tym przy doładowaniach nie dostajesz żadnych bonusów…. Zaś oferta minuty na bank też jest mocno zubożona…. Sorry ale nie będę specjalnie trzymał kasy na nieoprocentowanym koncie, żeby minuty dostać …. Żaden to dla mnie interes ….
Oferta naprawde dobra, ale nie szalejmy z tymi ochami i achami. W chwili obecnej prawda jest tak, ze jest wiele ofert bardzo blisko siebie….
-
mlody1912
CzłonekBardzo dobra oferta, ale ja nie lubie za duzo do jednego worka wrzucac. Wole zeby bank byl bankiem, a siec komorkowa, siecia komorkowa. Takze mbank spoko jako bank, ale telefon tocos sprawdzonego – w moim wypadku to orange i pakiet wakacyjny.
-
Anonimowy
Gośćdo Play też 27gr?
-
Anonimowy
GośćAbsurdalnie do play tez 27gr;)
-
-
AutorWpisy