24 sierpnia UPC startuje z usługami w Lubinie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 24 sierpnia UPC startuje z usługami w Lubinie

• Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154798 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Od 24 sierpnia br. UPC Polska rozpoczyna sprzedaż usługi telewizji cyfrowej w Lubinie. Usługi dostępne są już w Warszawie, Katowicach, Krakowie, Wrocławiu, Opolu, Trójmieście, Szczecinie, Kielcach, Bydgoszczy i Lublinie. Obecnie z usług operatora korzysta ponad 160 tys. klientów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180512 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To gdzie w końcu w Lubinie czy Lublinie?

• #180513 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Red -> Mój błąd. Startuje w Lubinie a nie w Lublinie. Wszystkich mieszkańców tych miast przepraszam.

• #180514 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja chciałem założyc kiedyś UPC bo ich oferta nawet mnie przekonała, mieszkam w Warszawie na osiedlu gdzie mieszka na ok. 10k ludzi. I co nie ma na moim osiedlu okablowania, zaś na drugim osiedlu, jakieś 200m od mojego bloku już jest. Szkoda gadać, byłem zmuszony wziąć coś innego, padło na orange freedom i chyba już tak zostanie bo spisali w pomarańczy nie robiąc mi żadnych problemów i poważnie mnie traktując.

• #180515 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kawior -> Też jestem z wawy i z tego co widzę to albo sieć jest Astera albo UPC. Raczej nie wchodzą sobie w drogę. Z resztą nie mają po co. Lepiej wejść tam gdzie nie ma konkurencji.

• #180516 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kurna, a kiedy w Poznaniu ?

• #180517 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam TV analogowa w UPC, powiem krotko, firma niepowazna ! Mam dosc czesto problemy z odbiorem sygnalu ktoregos z kanalow, bardzo czesto wszystkich z TVN, a zalatwianie reklamacji to kpina !!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #180513 w 24 sierpnia UPC startuje z usługami w Lubinie
Twoje informacje:

Anuluj