20proc. więcej na początek LATA w Plusie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 20proc. więcej na początek LATA w Plusie

• Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #155304 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Promocja „20% więcej na początek LATA” trwa od 22.06.09 r. do 26.06.09 r. i obejmuje zasilenia konta Użytkowników SIMPLUS, Użytkowników 36.6, Użytkowników promocji iPlus simdata oraz Użytkowników MIXPLUS kwotą z przedziału od 50 zł z VAT do 99 zł z VAT.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177340 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zdanie powinno brzmieć:

Każde zasilenie Konta w okresie Promocji będzie premiowane 20 % bonusem (dodatkiem).

Rabat to pomniejszenie kwoty. A my ładujemy za 50PLN i dostajemy 10PLN.

Pzdr.

• #177341 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie do końca… Ja mam umowę na 50-tki to bonusu 10% nie dostaje

• #177342 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie skorzystam:) Za 89,50zł dostaje doładowanie na 6 miesięcy za 115zł na konto. Gratis wynosi jak łatwo obliczyć 28,5% :)) Musieliby dać 30% więcej, może wtedy chciałoby mi się chcieć:)

• #177343 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Promocja wazna 4 dni, widze jak promocja u Orange. Czyli w zasadzie zadna promocja. Raczej wymuszenie doladowania zeby dostac raptem 20% do dowolnego uzytku. Zas inni potrafia dac 100% doladowania i promocja wazna z miesiac jak nie dluzej.

• #177344 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fakt, Orange daje teraz startery gdzie klienci mają 100% bonusu na początek, ale dobrze że w ogóle coś dają, więc źle nie jest.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #177344 w 20proc. więcej na początek LATA w Plusie
Twoje informacje:

Anuluj