20proc. więcej na Majówkę w sieci Sami Swoi

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 20proc. więcej na Majówkę w sieci Sami Swoi

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #155822 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Zasilając swoje konto Sami Swoi przez Internet w dniach 27 kwietnia – 1 maja kwotą z przedziału 40-99 złotych, Użytkownik otrzyma dodatkowo 20% wartości zasilenia. Bonus może wykorzystać na dowolne połączenia i SMS-y.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #173387 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja się zastanawiałem czy ta wieśniacka marka jeszcze żyje aż wstyd że to marka Polkomtela.

A zdanie o sieci Plus mam bardzo dobre niech to w końcu zlikwidują bo psuje im to wizerunek, 36i6 także mimo że usługa esy floresy jest fajna to w reklamach pokazują takich przymułów normalnie żal.pl

• #173388 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"Wieśniacka marka", "Polacy to złodzieje" (w innym poście).

Tylko pokazujesz swoją kulturę, "wysoką kulturę", której znakiem rozpoznawczym jest prymitywizm.

Ehh przykro, że dzieci z onetu wkraczają na kultowy portal telekomunikacyjny.

PS. Myślisz, że w Polkomtelu przejmują się tym, że dla ciebie dana marka jest be – otóż nie. Mają to w głębokim poważaniu z prostej przyczyny. W SS jest coś ponad 100 tys. klientów, którzy jak informuje Polkomtel to jedna z najbardziej lojalnych grup klientów, którzy dają stały przychód. No ale czy ty to zrozumiesz – wątpię.

• #173389 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

SS to wiesniacka marka..? Od miesiecy 12groszy na stacjonarne to nie dla najcięższych idotów. klienci niektórych marketów tego nigdy nie skumają. 🙂

• #173391 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

20% i w dodatku promocja wazna tylko 4 dni! <zonk> w Heyah trwa ponad miesiac wiec kazdy o niej slyszal a tutaj kto czyta ten wie ale reszta nie bardzo dotrze w pore do tych informacji a smsy nie wszyscy dostaja. Dziwna polityka.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #173387 w 20proc. więcej na Majówkę w sieci Sami Swoi
Twoje informacje:

Anuluj