Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 20proc. więcej na Majówkę w sieci Sami Swoi
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćA ja się zastanawiałem czy ta wieśniacka marka jeszcze żyje aż wstyd że to marka Polkomtela.
A zdanie o sieci Plus mam bardzo dobre niech to w końcu zlikwidują bo psuje im to wizerunek, 36i6 także mimo że usługa esy floresy jest fajna to w reklamach pokazują takich przymułów normalnie żal.pl
-
Anonimowy
Gość"Wieśniacka marka", "Polacy to złodzieje" (w innym poście).
Tylko pokazujesz swoją kulturę, "wysoką kulturę", której znakiem rozpoznawczym jest prymitywizm.
Ehh przykro, że dzieci z onetu wkraczają na kultowy portal telekomunikacyjny.
PS. Myślisz, że w Polkomtelu przejmują się tym, że dla ciebie dana marka jest be – otóż nie. Mają to w głębokim poważaniu z prostej przyczyny. W SS jest coś ponad 100 tys. klientów, którzy jak informuje Polkomtel to jedna z najbardziej lojalnych grup klientów, którzy dają stały przychód. No ale czy ty to zrozumiesz – wątpię.
-
Anonimowy
GośćSS to wiesniacka marka..? Od miesiecy 12groszy na stacjonarne to nie dla najcięższych idotów. klienci niektórych marketów tego nigdy nie skumają. 🙂
-
Anonimowy
Gość20% i w dodatku promocja wazna tylko 4 dni! <zonk> w Heyah trwa ponad miesiac wiec kazdy o niej slyszal a tutaj kto czyta ten wie ale reszta nie bardzo dotrze w pore do tych informacji a smsy nie wszyscy dostaja. Dziwna polityka.
-
-
AutorWpisy