Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 2 x więcej w ofercie Orange abonament i Orange mix oficjalnie
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd 1 lutego w ofertach Orange abonament i Orange mix rusza nowa promocja, w której klienci dostają dwa razy więcej minut na połączenia i SMS-y do wszystkich sieci. Dzięki temu nawet przez 12 miesięcy mogą dwukrotnie więcej rozmawiać, a za minutę połączenia w abonamencie zapłacą od 25 groszy. Uzupełnieniem oferty są telefony w cenie już od 2 złotych.
-
Anonimowy
Gośćbrakowało nowej oferty w postpaid orange, dobrze że coś nowego wprowadzają, jedna promocja się kończy, druga zaczyna.
-
Anonimowy
Gość400 minut za 100zl , to tyle co w orange go, po roku juz tylko 200minut, wiec jakby 50zl placi sie przez rok za tel, wychodzi 600zl. mysle , ze bardziej oplaca sie orange go i tel z allegro
-
Anonimowy
Gośćta oferta to porażka dla klientów przedłużających umowę bo
po co im pakiet minut na kilka miesięcy – max. 12 kiedy
można dostać inne usługi na cały okres trwania umowy i
często gwarantujące znacznie większe pakiety
-
Anonimowy
Gośćkupując na oragne.pl można wydłużyć promocję na dodatkowe miesiące, co czyni tą nową ofertę bardziej atrakcyjną.
-
Anonimowy
GośćPlay ma juz GD510 w sprzedaży a ja nigdzie nie mogę go jeszcze kupic a jestem niezmiernie "napalony" na ten ekologiczny model, ciekawe ilu producentów weźmie przyklad z LG i podaży tą samą drogą
-
-
AutorWpisy