2 x więcej w ofercie Orange abonament i Orange mix oficjalnie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 2 x więcej w ofercie Orange abonament i Orange mix oficjalnie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #153237 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 1 lutego w ofertach Orange abonament i Orange mix rusza nowa promocja, w której klienci dostają dwa razy więcej minut na połączenia i SMS-y do wszystkich sieci. Dzięki temu nawet przez 12 miesięcy mogą dwukrotnie więcej rozmawiać, a za minutę połączenia w abonamencie zapłacą od 25 groszy. Uzupełnieniem oferty są telefony w cenie już od 2 złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #189046 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

brakowało nowej oferty w postpaid orange, dobrze że coś nowego wprowadzają, jedna promocja się kończy, druga zaczyna.

• #189047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

400 minut za 100zl , to tyle co w orange go, po roku juz tylko 200minut, wiec jakby 50zl placi sie przez rok za tel, wychodzi 600zl. mysle , ze bardziej oplaca sie orange go i tel z allegro

• #189048 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ta oferta to porażka dla klientów przedłużających umowę bo

po co im pakiet minut na kilka miesięcy – max. 12 kiedy

można dostać inne usługi na cały okres trwania umowy i

często gwarantujące znacznie większe pakiety

• #189049 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kupując na oragne.pl można wydłużyć promocję na dodatkowe miesiące, co czyni tą nową ofertę bardziej atrakcyjną.

• #189050 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play ma juz GD510 w sprzedaży a ja nigdzie nie mogę go jeszcze kupic a jestem niezmiernie "napalony" na ten ekologiczny model, ciekawe ilu producentów weźmie przyklad z LG i podaży tą samą drogą

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #189047 w 2 x więcej w ofercie Orange abonament i Orange mix oficjalnie
Twoje informacje:

Anuluj