18 gr do wszystkich sieci w Play -regulamin

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 18 gr do wszystkich sieci w Play -regulamin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
  • Autor
    Wpisy
    • #156243 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Oferta Promocyjna „Pakiet 50 minut za 9 zł” skierowana jest do Użytkowników Oferty Play Karta, Nowy Play na Kartę oraz Abonentów Oferty Nowy Mix w Play, Mix w Play oraz Play Mix. W ramach oferty Użytkownik otrzymuje 50 minut do wykorzystania na połączenia do krajowych sieci komórkowych i sieci stacjonarnych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #170411 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rozumiem oferta dla mixa, ale podtrzymanie Play Karty – dziwna trochę polityka Playa.

• #170412 Odpowiedz
      Fawu
      Uczestnik

Wczoraj zmigrowałem do Fresh’a !!! Teraz ma wątpliwości 🙂

• #170413 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niemiej 🙂 ten pakiet można tylko raz na miesiąc włączyć 😛

• #170414 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i jeszcze innego pakietu nie można z tym łączyć, więc aż takiego szału nie ma

• #170415 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tytuł mnie kompletnie zmylił bo wynika z niego że to 50 minut do Play a tak na prawdę jest do wszystkich sieci. Zmieńcie tytuł na: W Play 18 gr do wszystkich

• #170417 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

We Freshu i tak masz lepsze warunki. Mam wymienić?

• #170418 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Od 26 marca Orange LIVE minuta 0,35 sms 0,15 mms 0,25 pakiet Orange 100 minut 5zł Pakiet 100 minut do innych sieci komórkowych 19.90zł

• #170420 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W regulaminie jest ze wyklucza sie z pakietem 200 smsow , a czy z pakietem 1000 tez sie wyklucza ?

• #170421 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

skąd te wieści?

• #170422 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po prostu pobożne życzenie, a nie fakty.

• #170423 Odpowiedz
      luv
      Członek

pobożne życzenia ???? mam już aktywowany pakiet i

dzwonię do wszystkich sieci po 18gr !

• #170424 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Domena na sprzedaż http://www.play-fresh.pl

• #170425 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play ciągle daje do pieca! Brawo! Siódme poty płynu już z W3, a do końca roku daleko.

• #170433 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kolec, a Ty swoje. Play wszedł na rynek , dał niskie stawki i co – inni zbankrutowali? W zeszłym roku Era pozyskała klientów abo 920.000, nie wiem ile trzeba doliczyć za TT i Heyah, Play znacznie mniej abo, ogólnie około miliona – czyli jednak i tak inni mają wciąż nowych klientów

• #170436 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a jak nie bede w zasiegu P4 tylko w zasiegu Plusa tzw "roaming krajowy" bo nie mam zasiegu play to tez bedzie bralo z pakietu czy bede placil normalnie ??

• #170443 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play fresh rozpoczął pewnego rodzaju wojnę cenową. Reszta operatorów na pewno na to odpowie.

• #170444 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

juz myslalem ze musze przniesc numer z simplusa do playfresh a tu masz ci los..w mini mixie za 10pln/mies deaktywuje co prawda 200sms ale 50min po18gr nie da mi nikt.zostaje mi wiec stary mixplus do opery mini,i mini mix na tanie gadanie.makabra=mam taniej niz w orange w pakiecie do sieci.nie liczylem ze kiedys doczekam takiego momentu

• #170445 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jezeli to prawda z tymi cenami w orange to bedzię podwyżka, a nie obniżka bo do tej pory było w sieci 20gr i to bez zadnych dennych pakietów wystarczyło doładować konto za 100zł i były jeszcze dodatkowe bonusy.

90% ludzi nie włącza pakietów bo nie wiedzą o co chodzi więc orange zarobi 15gr więcej niż na poprzedniej ofercie.

Orange ma swoich klientów za debili.

Żegnam tą żenujacą sieć po 8 latach!!!

• #170446 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Od 26 marca Orange LIVE minuta 0,35 sms 0,15 mms 0,25 pakiet Orange 100 minut 5zł Pakiet 100 minut do innych sieci komórkowych 19.90zł"

a mnie sie podoba 0,20/min w orange to 4 razy mniej niz teraz ………….. z drugiej strony ciekawe ile do PLAY bedzie.

• #170447 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

>GOGO >"" Jezeli to prawda z tymi cenami w orange to bedzię podwyżka, a nie obniżka bo do tej pory było w sieci 20gr i to bez zadnych dennych pakietów wystarczyło doładować konto za 100zł i były jeszcze dodatkowe bonusy. ""

bylo 0,20/min a bedzie 0,05/min…. kto umie liczyc ten wie

• #170449 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widze ze Play tez wprowadza pakiety:D albo juz uzbraja sie na mixa lapki. Co jak co wracajac do MTRow, Play ma troszke przy dlugo inne stawki, pewnie ktos zaraz wyskoczy ze w3 tez miala pewnie ze miala ale wszyscy w jednakowym okresie. Tutaj jedna siec odbiega od innych i wrecz zeruje bo tak mozna to nazwac na infastrukturach innych sieci. Niby rozwijaja ale tak naprawde wiecej wydaja na te niekidy beznadzieje reklamy.

• #170450 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orangu jak zawsze była skąpiradłem tak widać dalej bedzie jak wprowadzi tą oferte LIVE min/35gr chyba byli by chorzy jakby dali nizsze stawki niz inni-chyba najwyzszy czas powiedziec temu operatorowi NIE i przejsc do normalnego jakim jest PLAY 🙂

• #170451 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Lucek zamknij pape siersciuchu i ciesz sie jak kazdy normalny czlowiek ze cos sie ruszylo i polaczenia tanieja zauwazalnie a nie narzekasz jak ciotowaty malkontent, bujaj worek nara 🙂

• #170452 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Adriano – proszę o zachowanie kultury dyskusji. Wszelkie objawy obrażania innych Czytelników portalu Telix.pl bedą cenzurowane. Dbajmy razem o szacunek do języka polskiego. Andrzej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
Odpowiedz na: Odpowiedź #170443 w 18 gr do wszystkich sieci w Play -regulamin
Twoje informacje:

Anuluj