Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 1000 miłosnych minut W PLAY
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość500min za 15pln po okresie promocji to w sumie niezle,srednio trzebaby gadac na 30 dni po16,6min/dziennie by miec stawke 3gr/min w sumie to lepsze niz"darmowy"nr 3gr/min to rozsądna stawka za minute..w PAKIECIE.nie w standardzie.marketing kolesia z centertela napewno doprowadzi to ostrej pakietyzacji play
-
Anonimowy
GośćPakietyzacji promowanie ruchu po sieci. A gdzie zapowiedź że nie będą dzielić przyjaciół itp? Co raz słabiej to wygląda
-
Anonimowy
Gośćelmo no juz nie podniecaj się tym tak to ich sprawa co robią więc nie płacz kup sobie lizaka
-
Anonimowy
GośćMoim zdaniem oferta bardzo dobra. Najtańsze minuty do wszystkich sieci w abonamencie, a do tego dużo minut do Play gratis z możliwością dalszego korzystania z nich za rozsądną cenę. Prosto i korzystnie tym bardziej, że pakiet walentynkowy rozliczny jest przed pakietem kwotowym abonamentu!
-
Anonimowy
GośćBez sensu….. lubiłem PLAY za ich promocje które były promocyjne bez względu na sieć, a teraz… PLAY robi się jak każdy inny operator…. powoli przestaje być mi tak atrakcyjny jak był przedtem…..
-
Anonimowy
GośćKiedyś play potrafił kusić czymś ciekawym a teraz totalny brak pomysłu na cokolwiek. Zdecydowanie zostanę przy swoim mixplusie gdzie dostaje nowe telefony co kontrakt zasileń a wszystko wraz z moim darmowym numerem. Peace.
-
Anonimowy
GośćSkoro już jesteś w MixPlusie to odpowiedz mi jeszcze czy używasz czegos takiego jak MusicPack i całej tego multimedialnej ferajny. Interesuje mnie jak to działa w praktyce.
-
-
AutorWpisy