Odpowiedz na: myPhone Infinity – recenzja wlasna

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci myPhone Infinity – recenzja wlasna Odpowiedz na: myPhone Infinity – recenzja wlasna

Anonimowy
Gość

jak pisalem recenzje pare dni temu to tekst byl ladnie sformatowany z akapitami ect, ale sie zlał w jedno, wybaczcie

[quote]
w przedsprzedaży były dodatki- opisz coś w tym temacie. a do tego jak wydajność w aplikacjach 3D
? [/quote]
smartcover spoko, choc to nie moje klimaty, nie lubie etui to prezentuje sie niezle, jakosciowo i wygladem, i dziala, telefon spokojnie reaguje na smartcover
glosniczek bluetooth takze w porzo, lepszy niz tego samego wymiaru na usb co mam co laptopa, a pewnie podobna cena

[quote]
co Cię przekonało, że właśnie to kupiłeś? [/quote]
hmm
lubie myphone, od Cube obserwuje ich nowe smartphony, Luna troche za duza, a slyszalem zapowiedzi infinity, do tego 8 rdzeniu, cena rozsadna, postanowilem kupic i sie oplacilo

[quote]Jak widać odczucia użytkownika nie różnią się od tych przedstawionych przez Redakcję w testowym egzemplarz. Mam rację? I pomyśleć, że za takie parametry jeszcze 2 lata temu trzeba było zapłacić ponad 2,5K. Napisz jakie odczucia masz względem tego etui, bo jak wynika z tego co piszesz, kupiłeś go w przedsprzedaży. [/quote]
jak widac redakcji takze sie spodobal, nie ukrywam ze czekalem na ich testy przed zakupem, i przychylam sie do ich opinii,
smartcover opisalem wyzej