Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › Kupiłem myphone LUNA › Odpowiedz na: Kupiłem myphone LUNA
Przede wszystkim, ucinając spekulacje, że LUNA dostępna jest w Biedronkach jedynie w gazetkach muszę sprostować ten fakt i od razu napisać, że kupiłem ją właśnie tam za 599 zł i z wiadomości od kierownika sklepu można wywnioskować, że mają ich ta jeszcze sporo.
Pierwsze wrażenie:
Zaskakująco solidny, bardzo miłe w dotyku plastiki, które „nie pocą się w dłoni” a jednocześnie nie rysują od byle czego typu kurz na stole… LUNA jest duża, nawet bardzo duża i nie bardzo nadaje się do noszenia w kieszeni spodni ale coś za coś. Największym zaskoczeniem dla mnie przy unboxingu była waga tego phabletu- jest lekki, bardzo lekki jak na swoje gabaryty. W pudełku jest standardowo to co Andrzej przedstawił w teście LUNY parę wątków obok mojej recenzji, Ale ja dostałem jeszcze „okularową” ściereczkę do czyszczenia ekranu.
A więc, spory i lekki phablet, którego ekran mnie zachwycił bo obraz na nim, jakość wyświetlanych filmów, jasność i kąty widzenia bez wdawania się w szczegóły czym z technicznego punktu widzenia jest ten ekran są świetne. Pełne HD wyświetlanych filmów, które bufferują się szybciej niż zima w tym roku, zdjęcia, które przegląda się płynnie i bez przybliżania można zobaczyć na nich wiele szczegółów są miłym zaskoczeniem, bo nie spodziewałem się, że będzie chodził tak płynnie.
Resztę opiszę jak tylko skończę grać w najnowsze gry 3D, które nie bardzo chciały chodzić na poprzednim moim telefonie….