Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Marcin Gruszka rzecznik Play pomaga › Odpowiedz na: Marcin Gruszka rzecznik Play pomaga
moje problemy toczą się od momentu jak chciałam przejść z mixa na fresh czyli od 20.01.2012 zablokowali mi przez pomyłkę kartę i pisałam reklamację która z wielkim długim bólem została rozpatrzona pomyślnie dla mnie i odzyskałam numer, ale środki które miałam na koncie nie mam do tej pory czyli 27.69 ,a dostałam w liście że mi je zwrócą od 01.04.2012r.oczywiście dali mi małą rekompensate w wysokości 15 zł. ale resztę pieniędzy nie,następnego dnia wykonałam telefon do biura obsługi klienta i zostałam poinformowana że te środki które miałam w momencie zmiany usługi przepadły i nie zostano mi zwrócone.Chciałam się zapytać czy to jest zgodne z waszym regulaminem skoro znalazłam że punkt 8 regulaminu mówi coś innego i co mam teraz zrobić w tym kierunku poza pisaniem następnego zgłoszenia co już zrobiłam, a to i tak nic nie daje bo piszą coś innego a robią coś innego.Proszę o szybką odpowiedz na [email protected].