Odpowiedz na: Rynek komórkowy po IVkw.2010: Orange liderem

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rynek komórkowy po IVkw.2010: Orange liderem Odpowiedz na: Rynek komórkowy po IVkw.2010: Orange liderem

Anonimowy
Gość

[quote]A ty chłopie nie widzisz, że nie o tym piszesz od czego zacząłeś? Napisałeś niesłusznie, że nie widać lawiny przenosin z W3 do nowych operatorów. A teraz piszesz o szkodliwych dotacjach. Zupełnie nie na temat. Wróć wiec do „lawiny przenosin”. Nie widać tych przenosin bo klienci są uwiązani umową w W3 umowami długo terminowymi bądź skarbonką. Każdy niemal klient jest albo związany umową i przejść nie może jeszcze albo zaaplikował sobie skarbonkę i też mu żal stracić zgromadzonych środków. Wg mnie jednak przenosiny są o czym twierdzi statystyka tychże. Ty możesz mieć inne zadanie. Ja mam takie, że liczba przenosin z W3 do Play jest już lawiną mimo uciążliwości związanych z tą czynnością.
P.s. Temat zastępczy „dotacje” zostaw na inny wątek. [/quote]
Nie przesadzaj. Chyba nie uważasz, że przez 4 lata istnienia Play innym nie wygasły umowy w w3? Widzisz u mnie za 2m-ce wygasa umowa w erze i z ciekawości porównałem z Play i w erze dostałem podobne warunki tj. za 59zł -360min do wszystkich, pakiet 100MB, sieć rodzinna + telefon w przyzwoitej cenie. Uwzględniając ryzyko w play związane z wszech panującą tam amatorką musiałbym dostać ofertę lepszą o 30% żeby się skusić a dostaję tymczasem to samo.