Odpowiedz na: Orange najmniej lubianą marką operatorów GSM

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange najmniej lubianą marką operatorów GSM Odpowiedz na: Orange najmniej lubianą marką operatorów GSM

Anonimowy
Gość

Dla mnie najbardziej nielubianą pozostanie chyba już era choć z tak taka korzystam juz ponad 10 lat. Strasznie się opuścili przez ostatnie lata i nawet te ich podwójne doładowania nie ratują rz pamiętam chyba nawet potrójne było z którego skorzystałem a dziś czym chcą przyciągnąć ludzi darmowymi połączeniami w erze chyba żart. Popatrzcie na żenujące wręcz stawki dostępu w tak taku do internetu, wielkie nieporozumienie. Firma miała wprowadzić już ponad rok temu zmiany i co??? Nico. 5 MB za 5 złotych archaizm. Powodzenia temu operatorowi w walce o rynek klienta. Używam też karty orange dokładnie nowe go i nie ma porównań co do ery zobaczcie stawki jakie wnieśli chyba ze 2 tygodnie temu, to się nazywa parcie do przodu. Chyba jako nieliczni w tej chwili odpowiedzieli na apel w jednym z artykułów publikowanych na tym portalu o obniżenie stawek i powiększenie limitów GB. Brawo dla orange. Natomiast era „siada” i jak tak dalej pójdzie zrezygnuję z tak taka. Panowie z ery obudźcie się!!! Bo za chwilę może być za późno, mamy być coraz bardziej mobilni ale chyba nie w Państwa szeregach. Zresztą co ja się będę dalej rozpisywał wystarczy przejrzeć wiele for na temat tego operatora gdzie ewidentnie widać jak ludzie tracą cierpliwość. Czas na zmiany!