Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet 1000 minut w Orange POP teraz za 10 zł (Aktualizacja) › Odpowiedz na: Pakiet 1000 minut w Orange POP teraz za 10 zł (Aktualizacja)
wiecie co dla mnie to sie to w pale troche nie miesci jestem w orange juz z 8 lat i mam duzo znajomych w orange i bylo wszystko pieknie ladnie ale jak widze co oni robia z klientami i tylko mysla zeby bylo jak najlepiej dla nich to mnie strzyka tak samo kiedys bylo jak 600 sms za 6 zl bylo i mieli wogole wycofac ta promocje a teraz widza ze maja duzo klientow na to 1000 minut bo raz ze czas 2 tyg to troche za malo na tyle godzin gadania to jeszcze podnosza sobie z 6 zl na 10 orange to banda zlodzieji teraz powinni zrobic wszyscy znowu kolejny strajk jak kiedys z tymi smsami ktorych pozniej nie odwolali ale i tak pewnie z reszta duzo osob bedzie kupowalo to 1000 min za 10 zl ;/ powinno dozu osob sie sprzeciwic i stracic duzo klientow moze by sie czegos wkoncu ta siec nauczyla bo mam jej po prostu dosyc…… pozdrawiam wszystkich ktorzy wiedza o co kaman