Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 30 nowych miast i miejscowości z Play Online › Odpowiedz na: 30 nowych miast i miejscowości z Play Online › Odpowiedz na: Odpowiedz na: 30 nowych miast i miejscowości z Play Online
~Gormar To że Ty uznałeś coś za generalizację nie oznacza , że tak faktycznie jest . Sam to zresztą przyznałeś słowami:
"Zgadza się tylko to napisałeś: "Dotyczy to nie tylko mojej stałej lokalizacji lecz nawet dużych miast". Ja uznałem to za ogólnik, który gdzieś zasłyszałeś i ze względu na twój negatywny stosunek do PLAY bezkrytycznie powtarzasz. Jeżeli tak nie było i faktycznie masz wiele problemów z połączeniami w P4 to przepraszam, ale moje doświadczenia nie są aż tak złe. Poza tym podejrzewam, że macie tam sporo telefonów 2G i to zapewne nie "brandowanych" (zakupionych w salonach PLAY i z ich firmware’m), więc jaki problem przełączyć je na ręczny wybór sieci Plusa? Ja bym tak zrobił zamiast narzekać."
ZA przeprosiny (sic!) dziękuję (-: Jednak zwracam uwagę , że pisałem przecież o stałym przełączeniu telefonu w tryb roamingu krajowego aby mieć PEWNOŚC POŁACZEŃ . Mam zatem pełne prawo nazywać Cię kiepskim pouczycielem – skoro pouczasz o czymś co jest oczywiste i dawno stosowane .
Niestety – to Twoje kompletne niezrozumienie i teksu i problemu , zastępowane śmiesznym zadufaniem .