Odpowiedz na: Orange najaktywniejszym sponsorem w Polsce

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Orange najaktywniejszym sponsorem w Polsce Odpowiedz na: Orange najaktywniejszym sponsorem w Polsce

Anonimowy
Gość

O telefonie Pani z BOA nic nie wspominała o czym jej przypomniałem na koniec rozmowy. Generalnie jak znam życie, to najlepsze oferty można uzyskać jak się już umowa skończy, a ponieważ mam jeszcze 2 m-ce do tego czasu, więc na razie biorę ich na przetrzymanie. Wtedy sieć zaczyna bardziej myśleć o swoich klientach. W sumie to wolałem jak była IDEA. W Orange jakoś tak się zasiedziałem, ale czas już pomyśleć o jakiejś zmianie. A poza tym niestety ale Orange ma dziury w zasięgu. Wkurza mnie jak wewnątrz budynków w Wawce nie mam nieraz zasięgu, podczas gdy Era i Plus zasięg mają. I nie jest to problem mojego telefonu, ale zasięgu sieci. Poza tym coraz częściej niestety zdarza się, że rozmowy po prostu są przerywane. Kiedyś z takimi problemami nie spotykałem się i z tego co wiem, to niestety innym też się to zdarza.

Co prawda jak to się mówi ,,wszędzie dobrze gdzie nas nie ma", ale chyba już nie chcę korzystać z sieci która nie wszędzie może zapewnić mi łączność i zasięg. A za sam ,,prestiż " nie będę już płacił. Pozdrawiam.