Odpowiedz na: Nowy dotykowy Samsung Avila (GT-S5230)

Start Forum Sprzęt Samsung Nowy dotykowy Samsung Avila (GT-S5230) Odpowiedz na: Nowy dotykowy Samsung Avila (GT-S5230)

Anonimowy
Gość

użytkownicy komórek słuchajcie-przeczytałem wiele informacji i opinii o ogromnej liczbie modeli telefonów i doszedłem do poniższego wniosku: telefon to tylko narzędzie produkowane masowo( dlatego u mnie działa bez problemu, a ty na drugi dzień po zakupie możesz oddać go do serwisu );chcecie, aby telefon telefon miał możliwie jak najwięcej funkcji i najlepsze parametry-dobrze,że nikt nie wpadł na pomysł żeby za pomocą telefonu podgrzać pizzę:-).ważne jest to z jakich funkcji tak naprawdę korzystamy i nie oczekujmy, że telefon zastąpi nam komputer, dobry zegarek, profesjonalny aparat fotograficzny itd… jeśli ktoś wierzy bezgranicznie w materiały promocyjne producentów to jest naiwniakiem. wybór telefonu to kompromis pomiędzy funkcjonalnością i wyglądem. a jak ktoś chce podążać tylko za modą to proponuję zakup atrapy telefonu-na allegro jest tego całkiem sporo…i są niedrogie.