Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Dlaczego do wszystkich nie oznacza nigdy PLAY? (video) › Odpowiedz na: Dlaczego do wszystkich nie oznacza nigdy PLAY? (video)
~Tl111 "Byśmy powiedzieli , że jesteś hipokrytą . Na dowód Twoje wczorajsze słowa – "Jedno co dyskwalifikuje u mnie tiktaka to obowiązkowe doładowania i wypatrywania podwójnych doladowań. Nie znosżę przymusu. Wolę dobrowolne zobowiązania "
Skoro nie znosisz przymusu , to dlaczego go proponujesz aktualnie w bardziej ostrej formie ???? Dlaczego mielibyśmy płacić za ODBIERANE połączeń – w tym niechcianych ? Popelniłem nieostrożnośc i podałem mój numer Cyfrowemu Polsatowi . Wydzwaniajaądo mnie często , i to bez potrzeby przypominając o płatnościaćh , to namawiając na dodatkowe usługi ? Ja mam w/g Twojej propozycji jeszcze dopłacać do tego "spamu" . Coraz bardziej się kompromitujesz (-:
P.S . wczoraj pomawiałes mnie bezmyślnie o pracę dla Orange (nie udawadniając tego) Dziś powinieneś pomówic mnie o pracę dla Ery (bo przytoczyłem co prawda Twój cytat lecz o niej) , lub dla CP . Moze przyśni Ci się jeszcze coś innego ? Ave cezar