Odpowiedz na: Odpowiedz na: Jak bezpiecznie kupić komórkę na aukcji internetowej?

Start Forum Rynek Handel w sieci i dystrybucja Jak bezpiecznie kupić komórkę na aukcji internetowej? Odpowiedz na: Jak bezpiecznie kupić komórkę na aukcji internetowej? Odpowiedz na: Odpowiedz na: Jak bezpiecznie kupić komórkę na aukcji internetowej?

Anonimowy
Gość

~rack, pisałem przecież, że teraz juz jestem szczęśliwym człowiekiem. Czy rozdaję swoje pieniądze na prawo i lewo? Otóż nie, bo nie mam co rozdawać. A pracownikiem, zadnej firmy nie jestem juz od kilkunastu paru lat, bo… nie mogę być…

Życzę ci powodzenia w twojej przebiegłości i przemyślności podczas zakupów w tym serwisie aukcyjnym oraz umiejętności szerszego patrzenia na swiat, a zwłaszcza innych ludzi.

pozdrawiam,

p.s.

przepraszam za małą złośliwość, ale twoje rady odnośnie kupowania na aukcjach są troszkę "trącone myszką", a niektóre, wręcz powtórzone po mnie, cyt. za sobą: "…chciałbym przestrzec potencjalnych użytkowników serwisów aukcyjnych, aby w ogóle nie brali pod uwagę ogromniej ilości pozytywnych komentarzy sprzedających, ponieważ w żadnym razie nie świadczą one o ich solidności…"