15 lipca 2011 o 19:46
#256589
Gość
Zabawna usługa. Można „przenieść” kogoś do innej sieci. Jego mina bezcenna. Jak zobaczy nazwę innego opa na wyświetlaczu. Jest jeden minus – kasowana jest blokada na otrzymywanie spamu z smsów premium i trzeba ją ponownie właczać.